Marie-Louise Dibbets

Met mijn komst als partner bij TIQ ben ik medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en groei van ons team en de wijze waarop we het zorgdomein helpen. Als ondernemend leider heb ik ruim 20 jaar ervaring in verschillende sectoren (zowel profit als non-profit) in diverse rollen. Integriteit, vertrouwen en pragmatisme zijn voor mij belangrijke waarden. Met continu verbeteren als drive.

In mijn huidige rol ligt de focus van mij op (project)management/interim professional rollen en daarmee een projectmatige aanpak: tijdelijke rollen vervullen met executiekracht en resultaten. Daar sta ik echt in mijn kracht en daar krijg ik veel energie van! Met expertise op Verandermanagement, Finance & Control, Bedrijfsvoering en Innovatie help ik zorgorganisaties met het optimaliseren van de finance functie (financiële bedrijfsvoering) waaronder het structuren en professionaliseren van processen inclusief. verandermanagement met als doel extra grip op financien. Voorbeeld processen zijn integraal risicomanagement, begrotingen & jaarplannen, financiële- en integrale sturing, innovatie-vraagstukken en met verandermanagement. Oftewel: grip op financien, procesoptimalisatie en implementatie inclusief verandermanagement.

 Mijn aanpak kenmerkt zich als resultaatgericht, verbindend, pragmatisch, ondernemend met  humor en people management: de mens altijd meenemend in het project want zonder dat is er geen duurzame implementatie en/of verandering. Ik geloof dat er mooie kansen liggen in het zorgdomein. Ook met minder personeel, financiële uitdagingen, én administratieve druk. Mijn doelstellingen liggen in het ondersteunen van organisaties in het zorgdomein met deze uitdagingen en kansen. Waarbij ik met daadkracht complexe zaken simpel maak en van daaruit stap voor stap in de juiste samenhang met de juiste betrokkenen een project leidt en succesvol afrond.

Naast TIQ Advisory Services, ben ik toezichthouder, geniet ik van mijn gezin en vind je mij met regelmaat op de golfbaan.