Salo van Berg

Als IT Risk specialist heb ik een grote diversiteit aan klanten in verschillende sectoren bediend. Denk hierbij aan opdrachten rondom informatiebeveiliging, IT governance, het inrichten IT-beheersmaatregelen. In 2006 ben ik ingeschreven in het NOREA register als IT Auditor. En hoewel ik geen assurance meer verleen in mijn huidige rol, weet ik als geen ander wat je als organisatie moet doen om in control te geraken over data, systeemlandschap, IT-leveranciers en beheersmaatregelen.

In de afgelopen 15 jaar heb ik mijn volledige focus op de gezondheidszorg gelegd. Ik heb opdrachten uitgevoerd bij een grote variatie aan zorgaanbieders, brancheorganisaties en landelijke onderzoeksinstanties. Mijn sterke punten zijn met name het vermogen om complexe vraagstukken te vertalen naar de praktijk van alledag, waar mogelijk met een pragmatische insteek. 

Als partner bij TIQ Advisory Services ben ik medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van ons team en de uitvoering van opdrachten. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van onze mensen en klanten, om integer en pragmatisch te handelen. Een oplossingsgerichte partner te zijn met een breed overzicht van de behoeften van de klant versus ons aanbod van diensten. Op de hoogte blijven van actualiteiten en innovaties en dit continu te verbinden met onze dienstverlening, is van cruciaal belang. Ik heb een heldere visie op onze leer- en ontwikkelingsstrategie. Hierdoor ligt de focus altijd op leren en verbeteren. Mijn continue ambitie ligt in het vergroten van onze kennis, het bouwen aan ons team, het vergroten van onze huidige prestaties en integere cultuur en goede sfeer en bovenal het uitvoeren van inhoudelijk interessante opdrachten.